724_3minipalloa.jpg 163_Ida.jpg366_Miniballs.jpg535_Puolukkapallo.jpg549_Mango2.jpg
 

Porilaista jäätelöä aidoista raaka-aineista

Kyllä luomulle - Ei kemikaaleille

Pyrimme käyttämään omatekoisissa jäätelöissämme paljon luomu-, Reilun kaupan- ja lähialueilla tuotettuja raaka-aineita. Jäätelömme eivät sisällä lisä- ja väriaineita, esansseja tai keinotekoisia aromeja. Käsintekemisen lisäksi meille tärkeitä asioita ovat luonnon omat, aidot ja intensiiviset maut. Vaihtuvassa valikoimassamme on tällä hetkellä noin sata jäätelömakua aina mansikasta vihreään teehen, ja uusia makuelämyksiä kehittelemme kaiken aikaa lisää.

Päivittäin vitriinissämme on tarjolla 12-18 eri jäätelömakua. Suureen suosioon ovat yltäneet muun muassa pähkinäiset jäätelömme, kuten pistaasi- ja cashewpähkinä. Käytämme laadukkaita raaka-aineita ja reippaasti mielikuvitusta etsiessämme ja tuottaessamme uusia jäätelömakuja.

Makumatkalle

Rohkeimmat maustavat päiväänsä suklaa-chilijätskillä tai ottavat pallon sitruuna-basilikagelatoa. Marjametsällä voi käydä myös Jätskibaari Vohvelin vitriinillä keräämällä vohvelikippaansa seitsemän minipallon verran marjaisia makuja: pirteää puolukkaa, lempeää mustikkaa, mehevää mansikkaa, kirpakkaa mustaherukkaa ja kiehtovaa vadelmaa. Makumatkalle pääset myös perinteisten makujen kanssa. Enää sinun ei tarvitse matkata vain mielikuvissasi siihen lapsuuden jäätelökioskiin, josta sait aidon vaniljan makuista jäätelöä helteisenä heinäkuun päivänä.

Nyt saat sitä ympäri vuoden Porin keskustasta.

 

Jätskibaari Vohveli sijaitsee IsoKarhun katutasossa!

Kauppakeskus IsoKarhu, Yrjönkatu 14, 28100 PORI