201_24balls2.jpg
 

Yrityksille

Jätskibaari Vohveli toimittaa jäätelöitään myös lähiseudun ravintoloille ja kahviloille. Tällä hetkellä jäätelöitämme on tarjolla Steakhouse Petteri Rosenbomilla, Amado Hotellin ravintolassa, Porin Yrjönkadun kiinalaisessa Long Gong ravintolassa, Noormarkun Klubilla, kesäisin Männistön Lippakioskila Raumalla sekä Anttilan Tilalla, Kokemäellä. Sekä uutena tulokkaana myös Nakkilan K-Supermarket Onnipekassa.

Voimme toimittaa jäätelöitämme myös kauemmalle Satakuntaan, jos innostuit ja haluat tarjota asiakkaillesi paikallista suosittua Jätskibaari Vohvelin jäätelöä, ole reilusti yhteydessä meihin, niin räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun. 

Tämän lisäksi tuomme maahan mm. käsintehdyn jäätelön valmistuksessa tarvittavia koneita ja laitteita.

Jos kiinnostuit, ole ihmeessä yhteydessä meihin.

Voit myös tutustua Gastrokone.fi:n tuotevalikoimaan.

Yrittäjäksi Jätskibaariin?

Jätskibaari Vohveli viettää keväällä 2017 kuusvuotissyntymäpäiväänsä. Matkan varrella on sattunut ja tapahtunut monenmoista, joista mainitsemisen arvoisempia tapahtumia ovat tietysti Jätskibaari Vohvelin avaaminen IsoKarhuun pääsiäisenä 2011, aurinkoisen Jätskibaarin Kesäterassin avaaminen Liisankadulle keväällä 2014 ja muutto IsoKarhun sisällä uusiin isompiin tiloihin keväällä 2015. Myös B2B saralla on tapahtunut, sillä Jätskibaari Vohvelin jäätelöä saa nykyään monen ravintolan a la carte listalta sekä muutamasta kioskista maakunnasta.

Jätskibaari Vohveli on jo jonkin aikaa suunnitellut erottavansa kahvilatoimintansa jäätelön valmistuksesta ja nyt kuusvuotisjuhlansa kunniaksi onkin syntynyt pieni jäätelötehdas nimeltään Karhulinnan Jäätelö.
Jätskibaari Vohvelin omistajat Katja ja Martin etsivät nyt yhteistyökumppania kahvilan pyörittämiseen. He haluavat toteuttaa haaveensa ja keskittyä jäätelön valmistukseen.

Jätskibaari Vohveliin etsitään siis nimenomaan yhteistyökumppania, joka haluaa edelleen kehittää kahvilaa, sillä Jätskibaari Vohvelissa on suurta potentiaalia. Kahvilasta vapautuu lisätilaa, kun jäätelön valmistus siirretään uusiin tiloihin. Uusien tuotteiden valmistaminen olisi siis vihdoinkin mahdollista. Jätskibaarilaiset näkevät mahdollisuuden smoothieille, tuoremehuille, crepeille, tuorepuuroille, smoothie-bowleille, itsetehdyille leivonnaisille...

Jätskibaari Vohvelilla on kasvavat myyntiluvut, keskeinen paikka kaupungin ytimessä, hyvä ja uskollinen olemassa oleva asiakaskunta, erinomainen kahvi, laadukkaat raakakakut, paikanpäällä valmistetut vohvelit ja tuore Porissa valmistettu jäätelö. Olisiko tässä sinun paikkasi hypätä ohjaimiin ja kehittää Jätskibaari Vohvelista jotain vielä makeampaa?

 

Jätskibaari Vohveli sijaitsee IsoKarhun katutasossa!

Kauppakeskus IsoKarhu, Yrjönkatu 14, 28100 PORI