201_24balls2.jpg
 

Yrityksille

Jätskibaari Vohveli toimittaa jäätelöitään myös lähiseudun ravintoloille ja kahviloille.
Tällä hetkellä jäätelöitämme on tarjolla mm:
Steakhouse Petteri Rosenbom, Pori
Hotelli Amadon ravintola, Pori
Kiinalainen ravintola Long Gong, Pori
Kuma Sushi, Pori (Puuvilla)
Klubin Jätskipysäkki / Suomalainen Klubi, Pori
Pannukakkutalo, Pori
Ravintola Borg, Pori
Torget, Pori
Cafe Passion, Rauma
Noormarkun Klubi, Noormarkku
Cafe Modika, Noormarkku
Kaffeli (K-supermarket Onnipekka), Nakkila
Eurajoen Portti, Eurajoki
Saaren Luomuosuuskunta, Ulvila

Voimme toimittaa jäätelöitämme myös kauemmalle Satakuntaan, jos innostuit ja haluat tarjota asiakkaillesi paikallista suosittua Jätskibaari Vohvelin jäätelöä, ole reilusti yhteydessä meihin, niin räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun. 

Tämän lisäksi tuomme maahan mm. käsintehdyn jäätelön valmistuksessa tarvittavia koneita ja laitteita.

Jos kiinnostuit, ole ihmeessä yhteydessä meihin.

Voit myös tutustua Gastrokone.fi:n tuotevalikoimaan.

Yrittäjäksi Jätskibaariin?

Jätskibaari Vohveli vietti keväällä 2018 seitsenvuotissyntymäpäiväänsä. Matkan varrella on sattunut ja tapahtunut monenmoista, joista mainitsemisen arvoisempia tapahtumia ovat tietysti Jätskibaari Vohvelin avaaminen IsoKarhuun pääsiäisenä 2011, aurinkoisen Jätskibaarin Kesäterassin avaaminen Liisankadulle keväällä 2014 ja muutto IsoKarhun sisällä uusiin isompiin tiloihin keväällä 2015. Myös B2B saralla on tapahtunut, sillä Jätskibaari Vohvelin jäätelöä saa nykyään monen ravintolan a la carte listalta sekä muutamasta kioskista maakunnasta.

Jätskibaari Vohveli suuunnitteli pitkään erottavansa kahvilatoimintansa jäätelön valmistuksesta ja vuoden 2017 lopulla Jätskibaari Vohveli rinnalle syntyi pieni jäätelötehdas; Karhulinnan Jäätelö.

Jätskibaari Vohvelin omistajat Katja ja Martin etsivät yhteistyökumppania kahvilan pyörittämiseen. He haluavat toteuttaa haaveensa ja keskittyä jäätelön valmistukseen.
Jätskibaari Vohveliin etsitään siis nimenomaan yhteistyökumppania, joka haluaa edelleen kehittää kahvilaa, sillä Jätskibaari Vohvelissa on suurta potentiaalia. Kahvilassa on nyt paljonkin lisätilaa, kun jäätelön valmistus on siirretty uusiin tiloihin. Uusien tuotteiden valmistaminen olisi siis vihdoinkin mahdollista. Jätskibaarilaiset näkevät mahdollisuuden smoothieille, tuoremehuille, crepeille, tuorepuuroille, smoothie-bowleille, itsetehdyille leivonnaisille...

Jätskibaari Vohvelilla on kasvavat myyntiluvut, keskeinen paikka kaupungin ytimessä, hyvä ja uskollinen olemassa oleva asiakaskunta, erinomainen kahvi, laadukkaat raakakakut, paikanpäällä valmistetut vohvelit ja tuore Porissa valmistettu jäätelö. Olisiko tässä sinun paikkasi hypätä ohjaimiin ja kehittää Jätskibaari Vohvelista jotain vielä makeampaa?

 

Jätskibaari Vohveli sijaitsee IsoKarhun katutasossa!

Kauppakeskus IsoKarhu, Yrjönkatu 14, 28100 PORI